četrtek, 20. marec 2008

In zmagovalka spodnjega perila je ...

Kako se je vse skupaj začelo? Predvsem je bilo krivo to, da me moje vsakodnevno popotovanje s 6ko vodi mimo dveh jumbotov z Liscino reklamo za novo kolekcijo spodnjega perila Cheek. In bolj ko jo gledam, bolj mi gre na bruhanje. Res. To, da Lisce že same po sebi ne maram (ker ima po izkušnjah sodeč katastrofalno razmerje med ceno in kvaliteto), najbrž tudi malo vpliva. Ampak ta linija za mlade Cheek mi je res simpatična. Ker so se končno potrudili in naredili nekaj bolj sodobnega, naprednega. Iris Mulej ni bila slaba izbira - takrat je bila namreč še sramežljiva gospodična in ni vsakič zgledala kot pornozvezda (čeprav spodnja fotka ni najbolj posrečena). Sanja Grohar je bila že korak navzdol (fotke so bolj ali manj grozne, Sanja pa itak premore sam še pogled Playboyeve zajčice). Ampak tale Nadiya je pa no-go. NO-go. Punci sicer konkretno nič ne manjka - ima lepo postavo, soliden obraz, je simpatična, ampak fotogenična pa res ni. Nočem se delat preveč pametne, ampak verjetno mi je okrog 15 sezon različnih Next top model zadev (hm, malo me je sram :) vseeno pustilo kakšen drobček teoretičnega znanja. Nekako mi sploh ne gre v račun. Najprej furajo stil najbolj popularnih misic, potem pa preskočijo na neizkušeno (okej, vsaj tako zgleda) plesalko. Če že, bi vzeli Remarjevo Sabinco (priznam, meni je prelepa) ... ... ali pa, če so želeli blondinko, Kokaljevo Tjašo. Z obema so itak že sodelovali. Punci, ki vesta, kako se pozira. In punci, ki bi najbrž še ob tako slabem fotografu izpadli dobro. No, ker mi ni dalo miru, sem šla za vsak slučaj čekirat - žal je fotografinja ženska :D (me je pa presenetilo, da je Sanjo za Cheek fotkal Aleš Bravničar ... Najbrž je imel slab dan :) Kakorkoli že, verjetno ni najlažje reklamirat spodnjega perila na tak način, da vse skupaj ne izpade prostaško. Kljub temu se z malo truda in domišljije da. Tokrat je namreč Lisci lekcijo odčitala Beti. No, Beti tudi ne maram preveč, predvsem zaradi še nerazvozlanega sistema številk, ki povzroči, da vedno kupim premajhno ali preveliko stvarco, ampak v spomladansko-poletni kolekciji spodnjega perila, so Lisco premagali na celi črti. Poleg vsega seka tudi katalog - mene so popolnoma prepričali. V stilu Olimpijinih navijačev: Beti? Ena! Lisca? K***c! :) Komaj čakam kopalke!!

14 komentarjev:

  1. Jst čist obožujem kopalke Beti. Jih kar vsako leto kupim ;)

    Remarjeva je pa tud men všeč ja, une prve tri so mi pa mimo, sploh Sanja in Nadiya :S

    OdgovoriIzbriši
  2. Mulejeva je še najbolj normalna ... Ko Remarco slišim in vidim, se mi obrne želodec :S

    OdgovoriIzbriši
  3. Se strinjam - zadnji jumbo od Lisce je čist mimo. Grem vsak dan mimo in mi je vsak dan bolj beden.

    OdgovoriIzbriši
  4. @C., haha, a veš, da bo zdej še pela :) Komaj čakam slišat. Iris Mulej, normalna?! A si jo vidla na Viktorjih??

    @A., ti si naša :D

    @ER., jz ga vsak dan 4x vidm :bruh:

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz imam pa z Lisco same dobre izkušnje. Z linijo Cheek pa še bolj. :) Sicer vem, da me bo vsakič drago prišlo, ampak da bo tudi bolj trajno. Sploh pri meni, ker rabim veliko podpore. :P ;))

    Pa ta Nadiya me spominja na Katherine Heigl. Mogoče mi je zato simpatična. Hm, hm. ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Glista, a si vidla Mulejevo na reciji v Zagrebu? Yummmmmy, ženska obvlada, telo ma pa itak kot da je narisano.

    OdgovoriIzbriši
  7. http://image.24ur.com/media/images///extra/Mar2008//60106527.jpg

    http://image.24ur.com/media/images///gallery/Mar2008//60106529.jpg

    Meni osebno sta ti dve fotografiji BP :)

    OdgovoriIzbriši
  8. @M., ti si subjektivna, ne velja :)

    @C., sej Iris je meni ful lepa, postavco ima tudi super in fotogenična je tudi, ampak vse je ok, dokler ne odpre ust in dokler se ne obleče sama (no, če ima pa koga, ki ji svetuje, potem pa bog pomagi :)

    V mislih sem imela recimo tole:
    http://www.mediaspeed.net/fotka.asp?id=1&foto=70806

    OdgovoriIzbriši
  9. Od kdaj morajo pa misice usta odpirat? Sem vedno mislila, da je njihova naloga da so tiho in sam lepo izgledajo :) V sloveniji zaenkrat še ni take ženske, ki bi bila blazno lepa, fotogenična, karizmatična, simpatična in da bi hkrati znala tud kaj povedat ...

    OdgovoriIzbriši
  10. Js sm že cedila sline ob novi cheek kolekciji. Večinoma pride na police konec marca in aprila. Izbira manekenke je pa katastrofalna ja.

    OdgovoriIzbriši
  11. @E., a je ni še v trgovinah? Sam res so čudni, na ful oglašujejo, a nč ni še :D

    @C., my point exactly - prosim, da jo nikdar več nihče nič ne vpraša :) Na fotkah je pa res dobra - enkrat v Elle me je čist navdušla.

    Kakorkoli že, sovražim vse slovenske t.i. multitalente (modele, voditelje, pevce, plesalce, kuharje, igralce itd. itd.), edini, ki so ta "naziv" zasluži, je Klemen :D:D

    OdgovoriIzbriši
  12. Že cel dan se mulim in sem tiho, ker ne morem napisat, da mi je tuki kakšna jako lepa. In tudi ne spomnim se nobene ženske (razen mene ... A. bo takoj rekla - egotriper:)), ki mi je full, full, full všeč.
    Premislim do jutri.

    OdgovoriIzbriši
  13. waw, tole si pa cel research nardila...good one!! :D

    js že nasploh ne maram misic, ne vem zakaj...postavce res imajo 1a, sam potem pa na fotografijah obraz taaak zapotegnejo, da vse skupi izapde ::bruh:: ...

    ampak se ne navezujem na njih ali na jumb plakate preveč personal...naj živijo svoje življenje... :)

    kopalke: mmm...ne mi lušt delat, ker tule na polno sneži !!! :S:S

    hočem sonce!!!!
    in ja, tudi kakšno novo spodnje perilo... ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. well, če bi Iris in Sanji odrezali glavo in na njuno mesto dali glavo Dese Muck, bi boljše izpadli:)

    postavce pa majo, ja.


    Remarca pa je za razred boljša. Žal pa ima v glavi über dober vakum.

    Težko je biti lep:)

    OdgovoriIzbriši