nedelja, 10. avgust 2008

Oooohhhh!

Ob pregledovanju neke spletne strani, so iz mojih ust prihajale samo nedoločne besede v stilu "iiiiiiii", "oooooo" in "uauuuu" ter nesporni izrazi navdušenja v obliki kriljenja z rokami ter izmeničnega odpiranja in zapiranja ust. Zdaj vem, kam bom v prihodnje hodila kupovat darila. Če pa koga slučajno zanima - čisto vse bi imela :) Pa da ne bom samo "govorila", še malo slikovnega materiala:
Etui za očala, ki sem ga dobila v dar iz Pariza. 12€.
Zvonec za kolo, ki si ga bom kupila takoj, ko v mesto pripeljem svojega starega Ponyja (če ga doma niso zabasali v smeti!). 12€.
Najdražja stvar v kolekciji. Ampak prelepa. 170€.
Če moram izbrat samo eno stvar, izberem to uro. Oooohhhh!!"Samo"58€.
Najbolj simpatičen toaster na svetu. 49€.
Mogoče pa moj dežnik le ni najlepši :) 20€.
Da je pisana tudi kopalnica pa še fen. 38€.
Žepu bolj prijazno mini ogledalo. 10€.
In tako naprej ... Vsaka stvar je v 5 do 10 različnih vzrocih, na voljo pa so stvari za kuhinjo, vrt, domače živali, kozmetiko in celo nekaj nakita. Če so vam objavljenje stvari vsaj pol toliko všeč kot meni in če imate kako uro prostega časa, potem vse ostalo najdete tule - Pylones. Naj ne bo odveč ponovno opozorilo, da zna stran zasvojiti. Jaz se namreč nikakor ne morem odlepit od nje. In kar je najbolj kul - baje se vse to po novem lahko kupi v Nami!

11 komentarjev:

  1. četudi nimam ene ure časa, si ga bom vseeno vzela, ker te stvari so pa uuuuu, iiiii, waaaw. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim, da sem zaljubljena. ::))

    OdgovoriIzbriši
  3. Luškano, ampak da bi v stanovanju dejansko posedovala kaj tako pisanega, recimo tiste predalčke, si pa ne predstavljam :)

    OdgovoriIzbriši
  4. podobne toasterčke in mogoč še kake zadeve se da dobit tut v leonardiju (upam, da zej nisem imen trgovinc pomešala). ma ena prijateljica doma in prov luškano poživi stanovanjce.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo všečno! Dežnik zmaga, samo ga pri nas nisem videla. Res je, prodajajo jih tudi v Lenardu, pa v Maxiju (v podhodu), pa po moje še kje (mislim, da sem jih prd časom tudi v Hipermarketu Mercator v Šiški vidla. No, ne prav v Mercatorju, ampak v sklopu le-tega (če ni bil tam tudi Leonardo? Glede na ostale stvari, ki so se prodajale, mislim da ne. Meni so pa ribeži ful všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  6. V Nami?? To mi delaj!!! Gledam to stran že več kot eno leto, moj spisek stvari, ki jih hočem pa se le še daljša. Jee. :) Prej si vse to dobil le v Avstriji. Wiu. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ooo v Nami bojo mel to? Si mi pa hudo polepšala dan :D
    Meni je M. pokazala tole stran kakšno leto nazaj in sm se tudi samo topila in cvilila od navdušenja.
    Nizozemci pač, tipično za njih, da si izmislijo kaj takega.

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj, od celotnega navdušenja sem še naslov pozabila napisat :)

    @L. & K. Jaz sem iz zaljubljenosti prešla v obsedenost :)

    @N. Ja, tisti predalčki so bolj tako ... za v otroško sobo :) Drugače pa se mi zdijo najbolj "primerne" kake manjše stvari, lučke, ogledalca ... ker lahko malo popestrijo stanovanje. No, spet odvisno, v kakšnem stilu je opremljeno.

    @Bu. & ST. Zdaj ste me malo zmedle. V Leonardotu - to je tista "papirnica"? Sem se pa spomnila, ja, da jih imajo tudi v podhodu Maxija že nekaj časa. Sam se mi zdi, da je tista trgovinca tako mini-sterilna, torej taka, kjer se vedno bojim, da bom vse porušila in razbila in mi prodajalka obenem stalno gleda pod prste :/

    @V. :D

    @M. & E. Drugič take stvari TAKOJ delit z mano :):)

    OdgovoriIzbriši
  9. hm, jst nimam v mislih papirnice...

    OdgovoriIzbriši
  10. Leonardo ma več vrst trgovin...od takih s šolskimi potrebščinami pa do mal bol fensi z modnimi dodatki...najbrž se najde tut kakšna s temi stvarmi;)
    Drgač sem pa tudi jaz že opazla te toasterje v podhodu Maxija:) Najs!!

    OdgovoriIzbriši