petek, 25. april 2008

!!Povzetek!!

To je prav tisto, čemur sem se skušala izogibat, ampak včasih ne gre drugače - skrčen povzetek dogajanja zadnjih dni: - Selitev je stresna. Še posebej, če ni ogrevanja, wc-papirja, tople vode in interneta. Safr nad safrom. Zmaga pa nov stol, nova miza, večji monitor in božanski kavč. Pa na žalost ne govorim o domu, ampak o službi. - Iskanje česarkoli v Ljubljani je prav tako safr. Še posebej, če si omejen na LPP in SŽ. In res mi ni jasno, zakaj je v Sloveniji ta obupna navada, da je treba vsako stvar ogradit. Vedno mora bit neka zapornica, neka ograja, živa meja, vrata, karkoli. Samo da je vsem jasno, da je tvoje. Moje nožice bi pa verjetno uničiče tisti meter zemlje/trave/ceste, ki bi ga prehodile. Itak. - Spet sem razturala na bowlingu. Bila sem zadnja, predzadnja in zadnja. V Vodafone areni bi morali razmislit o tem, da namesto Uniona v žirafo točijo Laško (ali še bolje Heineken). Verjetno Zagotovo bi mi šlo potem boljše. - Sprašujem se, če si lahko (psihično) odvisen od šumečih vitaminskih tablet ... - Vedno bolj kažem znake bipolarne motnje (in ne manične depresije, B., ne verjemi vsega Oprah :). Ne vem sicer, kako bi si drugače razložila razpoloženjska nihanja, puberteta me je namreč zapustila že nekaj let nazaj. - Teden ni bil moj. Do danes je šlo preveč stvari narobe - tako zelo, da sem mešala dneve. In obleke. In razpoloženje. Muhast april. - Bila na obisku, zaradi katerega še bolj cenim svoje trenutno stanovanje. Drugače je bil pa obisk ... prijeten. - Tole prečrtavanje besed pa res seka!! - Nujno, ampak res nujno bo treba zamenjat frizuro. Ta želva-stil mi počasi preseda. Navdahnila me je V., ki sigurno šarmira z ula-so-not-actress-furlan fizuro (videla osmino filma, vesela, da sem zamudila preostali del). Razmišljam o pažu. - Zaljubila sem se v Ikeo. Saj ne, da je to kaj novega, ampak imela bi vse. VSE! Čeprav nimam kam dat in v resnici ničesar ne rabim. Da ne omenjam, da v Ikei sploh še nikoli nisem bila ... - Baje preveč in premalo govorim, a je to sploh mogoče?! - Diploma mi žre živce. Help - anyone? - Ne morem se upret: xo xo!

9 komentarjev:

  1. Manična depresija, absolutno! :) Pojdi v trgovino (mimo police z vitaminskimi šumečimi bonboni) in se ustavi pri polici s kavo, kupi Jacobs with melting Milka chocolate pieces in dan bo lepši :) Lahk kupiš še škatlico cigaret, se vsedeš na balkon, noge gor na ograjo in ne bo več ne duha ne sluha o kakšni manični depresiji, bipolarni ne vem kaj že ... :)

    Diploma o? Za lektoriranje ne rabiš skrbet ... bo vsaj štirikrat zlektorirana :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Bipolarna motnja it is :) Bom šla v trgovino in kupla Jacobs z Milko njaaam. Izpustila bom cigarete, balkon bom pa vključila, ampak popoldne, ko posije sonce ... Sporočim, če bo delovalo :D

    Jeej, jeeej, najbolj zlektorirana diploma ever :D Neki druzga bom rabla še ...

    @M., sem šla čekirat, kaj pomeni FTW. Mislim, da si zamenjala črke. WTF bi blo bolj pravilno ROFL :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne, ne, je kar prav. :P ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Točno, točno, bipolarna motnja! Vidim, da NEKDO gleda Oprah:P ...

    Naj bo že kmalu konec tega aprila, ker čisto nič dobrega ne prinaša! Kaj pomeni, če pošlješ 2 SMS-a in ni odgovora? (Jaz se tolažim, da do osebe ni prišel, čeprav mi na povratnici piše dostavljeno:S ...)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ej, js sem bla nekaj časa odvisna od šumečih tablet. :)

    Iz Ikee bi pa tud VSE imela!!! Komaj čakam, da grem v šoping. Baje bo to čez kakih 14 dni. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Pri meni je tudi diploma na tapeti ;)
    Ampak, jaz se pa kar malo veselim, da se je "koleseje" zagnalo v pogon. Vem pa, da mi bo še živce žrla...

    Midva imava 70% stvari iz Ikee! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. @B., Oprah, kdo je to? :) To sem se na faxu naučila ... A si zihr, da maš pravo številko? :/

    @K., a res? kako si se rešla odvisnosti? :) Jaz sem jih včeraj v trgovini mirno preskočila :P A sprejemaš naročila za Ikeo? :)

    @ST., super, da se veseliš, upam, da bo dolgo trajalo :D

    @M., izberem Heineken za mir v hiši (na blogu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ma ja, pomoje je prava:S ...
    Danes poizkusim zadnjič in nikoli več. OK, mogoče pol še 1x:).

    OdgovoriIzbriši