sreda, 16. april 2008

Otvoritev sezone kopalk ...

(Namibija v vsej svoji lepoti)
... na mojem blogu se je začela. Letos je Nancy spet odpeketala v daljne kraje, tokrat v Namibijo. Kljub temu da je leta in leta vztrajala pri tem, da je svojim kopalkam tudi sama svoj model, se je lani premislila (ali je a) preveč debela; b) zadosti bogata; c) naveličana sebe; kdo bi vedel :) in za model izbrala Nino Osenar. Kar je bila odlična izbira, saj Nina še nikoli ni zgledala tako dobro kot v tistem katalogu. Letos je izbrala Tino V. Cavazza, kar je spet super izbira. Tina je za tako staro teto (saj ne da bi vedela, kolko let ima, ampak predvidevam, da čez 30 in mama :) v super stanju. V bistvu se je spomnim še iz časov Smrklje, ko so bili nekako obsedeni z njo, saj je bila v vsaki drugi številki. Osebno mi gospa Cavazza ni preveč simpatična, ampak za njeno postavo bi pa dala marsikaj. Simply perfect! No, kar me pa izrazito moti,je ta prežvečen look z na pol zaprtimi očmi in rahlo priprtimi ustnicami. So last year (and so porn :). Fotografije so pa še enkrat več perfektne, ker je tudi fotograf ostal isti (his majesty Aleš Bravničar) in s tako kombinacijo lokacije, fotografa in modela je seveda tudi rezultat pričakovan. Vseeno sem katalog (tako kot lani) naročila na dom. Izključno zato, da bom lahko opazovala fotke. Ker kopalke, oh, kopalke so pa grozne! Ti živalski vzorci ... ppppffffuj! In povrh vsega še krepko presegajo moj budget. Komaj čakam Lisco & Beti hihi :D
(gorđs body) (neposrečena) (najlepše kopalke)

15 komentarjev:

  1. the one with a gorgeous body: soooo agree. !!! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joooj, sam o kopalkah ne. Dobim ošpice, če pomislim na nakup kopalk. To je nekaj najhujšega kar se mi lahko zgodi in edini nakup, ki mi ni pri srcu in, ki je v večini primerov neuspešen. :D

    Najbrž, če bi imela njeno telo, bi bila zgodba drugačna. Hehe. Za letošnjo sezono imam dvoje še 'noslijive' in ene za rezervo, tako da, v trgovino s kopalkami ne vstopi niti moj nos! :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Huda postavca, sploh glede na to, da je mamica. Nancy je pa po moje že malo v letih za fotkanje (al je pa zlo samokritična in potem raje najame druge ;)). Se pa spomnim par let nazaj ko je kolekcijo predstavila na ženskah, ki so zaposlene pri njej like komercialna, računovodja ... Se mi je zdela luštna ideja.
    Drgač ma hude kopalke, sam mam raje več cenejših kot pa ene njene, ker se jih načeloma dokaj hitro naveličam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni pa te fotke niso všeč. Ozadje je tako umetno (verjetno je to namen ali pač?), da me res ne fascinira, model pa kot nalepljen na puščavo. A-a. Kopalke pa mi tudi niso všeč, sicer pa imam sama kar nekaj težav ob izbiri, se pa zadnji dve leti sploh več ne sekiram, ker tisti teden ali dva, ko jih nosim na morju, ne rabim izgledati kot iz filma, torej ... zakaj bi se sekirali?:) Grem v H&M najdem A cup in 38 rit, skombiniram, optično imaginiram, da je moja košarica večja in grem na plažo, kjer so zadnje s čimer se obremenjujem kopalke. Mogoče je edina težava v tem, da je težko najti primerno košarico za punce z manjšimi prsmi, ja to me pa zelo jezi na trenutke!

    OdgovoriIzbriši
  5. N. se podpišem pod tvoj komentar. Imam enake težave. V vseh zgledam čist "ploh", čeprav v navadnem nedrčku (torej spodnjem perilu) še nekak zgleda :S

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je kupovanje kopalk tudi safr ... Brrr, ne smem niti pomislit na to. Sem lani uspešno kupla ene v Woman's secret (ki ga zdaj itak ni več), v H&M-u mi pa niso všeč. Sem zelo izbirčna. Mogoče bom v Calzedonii kaj našla, ker imam iste težave kot vi2 :/

    @N., si vidla fotke od Lisce? Te so super (v primerjavi s tistimi :)

    OdgovoriIzbriši
  7. @ ST.: Hahaha, jaz imam tud kar prijetno zbirko kopalk. Ampak še vedno moram vsako leto kupit nove. Lani sem si kupila ene otroške na razprodaji za 10 evrov, k mi je bil zgornji del full všeč. Čudna sem, ja:).

    @ E.: Kdo je mamico? Cavazza? Nope. Moja mami ima obsesijo z njenimi kopalkami (ene parkrat je nasračkala še mene, da sem jih imela). Drage so, se ne sušijo in kakšne s preveč našitki se kar hitr uničijo.

    @ GF.: Nestrpno čakam Calzedonio tudi jaz!

    OdgovoriIzbriši
  8. Jaz imam ene kopalke. Kdo je potem tu čudak? :)) Ampak, bmk, za tiste trikrat na leto, ko se vržem v vodo, mi prav dol visi. :)

    v bistvu sem samo hotela napisat, kakšna fletna hiška na prvi sliki. Sem ravno včeraj ujela Belo masajko na TV in so vsi živeli v takih hiškah. Kopali so se pa goli. Mmm. ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Jaz imam tudi ene kopalke :) V bistvu dvojne, ampak nosim samo ene, druge so rezerva, če priplavam na samotni otok in ene vmes izgubim :)

    V H&M-u resda niso pretirano lepe, ne smeš biti pretirano izbirčen - pri meni je ponavadi tako, da poskusim ene, ki so mi pogojno kul, vidim, če mi pašejo in če so mi celo prav, potem mi automatsko postanejo lepe, ker se mi enostavno ne da dalje iskat :)
    Mislim pa, da bi bila zgodba popolnoma drugačna, če bi imela večje prsno bogastvo - potem bi mi več zgornjih delov ustrezalo in bi verjetno norela ob kopalkah, tako pa a-a :)

    OdgovoriIzbriši
  10. OK, strokovna ocena zdaj, ko sem pregledala katalog (ja, čas imam:)) - samo 1 kopalke so mi všeč in še te so enodelne, tko da thanks but no thanks.

    Glista, samo res, ne vem, če ima Tina na več kot eni sliki zaprta usta. Ni mi všeč. So pa zadaj spet njene zaposlene (tko kot je napisala E.) predstavljene v kopalkah.

    OdgovoriIzbriši
  11. So nove kopalke že kupljene??? ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. ena je napisala d jo jezi ker ma manjso stevilko zgornjega dela... da jst powem d nj bo kr lepo wesela ker js sm mal bl obdarjena in se stevilke ze skor ne da dobit.lahko kupim samo kopalke pri katerih lahko zamenjas spodnji in zgornji del, ker je spodnji del pri meno st.38 in ker je takih trgovin malo ali pa ze so in nimajo tako velikih stevilk tako d sm lahko zadovolna c je stevilka in sploh ne gledam al so mi usec al pa ne

    OdgovoriIzbriši