četrtek, 10. julij 2008

Nekoliko manj senzacionalno, a vendar ...

Hja, žal je tako, da vsak dan ne odkrivamo nekih novih potencialnih romanc (pa čeprav bi si želeli :), ampak nasmejemo se pa vseeno lahko ... Odločila sem se, da spet malo pobrskam po zdaj že tako popularnih key-wordih. Zadnjič sem bila prepričana, da me nič več ne more presenetiti. No, temu še zdaleč ni tako - pri marsikaterem pojmu sem namreč obstala odprtih ust. Pa poglejmo ... Družinski dvoboj je še vedno na prvem mestu (?!). Čeprav imam občutek, da zadnje čase pogostost tega pojma vztrajno pada. Mogoče so pa oddajo končno umaknili s sporeda ... Tipično za poletje mu sledijo kopalke in vse (mogoče in nemogoče) variacije na to temo. Kot npr.: -- kopalke košarica d (tukaj pa res ne :) -- kopalke 38 e (še manj :) -- kopalke za manjše prsi (upam, da so komentarji pomagali) -- kopalke za ploh (LOL, dvomim, da se v trgovini prodajajo pod tem nazivom :D) -- kopalke za mojo postavo (hm ... očitno so nekateri še vedno prepričani, da je računalnik vsemogočno bitje, ki skenira tvojo postavo in ti nato najde še primerne kopalke ter po možnosti pošlje na dom ...) In pa ostale rožice: -- sem nesrečna (za pomoč računam 20€ na uro - pošlji mail :) -- srednješolke (tukaj jih je bolj malo :P) -- trgovina z kopalkami (S kopalkami, S!!!) -- ale porno vidijo (nagrada za tistega, ki ugane, v katerem jeziku je to) -- aseksualni moški (ne bi poznala nobenega, kvečjemu hiperseksualne :D) -- ali je bralna značka obvezna (morala bi bit!) -- carica (čestitam, našel/našla si me! :) -- i'm me and that's (it - i guess) -- imam NMS (tudi za inštrukcije se lahko zmenimo. Samo povej, kaj te muči. Cena po dogovoru, odvisno od predmeta :) -- izpolnjene želje Carmen (to bo treba pa na njen blog pogledat. Najdeš ga tule.) -- iščem gospodinjsko pomočnico v Ljubljani (hm, očitno bo tole treba dat na vrh strani :) -- kupim stvari od Interja (once again - NE TUKAJ!) -- lokal sputnik (je uradno kavarna, ki ima dobro hrano) -- milni mehurčki za party (Prosim?! A dejansko obstaja posebna različica milnih mehurčkov za party? Mogoče v litrski flaški? :) -- moira.si (who the fuck is Moira? :) -- seminarska milni mehurčki (vprašaj tistega, ki išče milne mehurčke za party. Najbrž ve veliko o tem :) -- vse številke (kaj boš z njimi?) -- vzorci šumečih tablet (če kje najdeš, se priporočam!) -- windows glista (a je to kak virus?) -- wikipedija seminarska naloga uspešen menager (poskusi še malo več iskalnih pojmov vtipkat ...) In še stopničke: -- bronasta medalja: pa ne spet spss!!! (joj, nekdo je očitno čisto obupal nad SPSS-om. Za dovolj evrčkov se da vse zmenit :) -- srebrna medalja: gliste v očeh (OMG! Očitno depresija v očeh ni najslabše, kar se ti lahko zgodi :) -- zlata medalja: h&m ( fotko model) (ahahahahahahaahah, sigurno boš najboljši fotKo model na svetu. Ker boš edini :D)

16 komentarjev:

  1. fotko model - haaaaaaaaahrhrhrhrhrhahahahaha :D

    Teli keywordi bodo enkrat dejansko povzročili mojo smrt:D.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bwahaha. :) Gliste v očeh mi je najljubše. Skorajda se lahko kosa z britjem glist. :P :) Lol, no. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Gliste v očeh se sliši prov grozno. Kaj če so res? A se to lahko zgodi? OMG! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. itak da se lahk zgodi :) Ne ravno gliste, črvi pa. sm pred leti brala, da so eni ženski iz očesa potegnili ven nekaj metrov dolgega črva. ogabno, ampak resno mislim :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz sem pa za aseksualne moške in "pa ne spet ssps!", LOL!

    BTW, a ni Moira direktorica enga cirkusa?

    OdgovoriIzbriši
  6. @B., pa ne spet SPSS s tremi klicaji :D:D Aja, Moira cirkus? Sploh mi ni jasno, kako je to mogoče povezat z mojim blogom ...

    @C., jooooooj, nagravžno! Sam dvomim, da se to pogosto dogaja ... Rajši sporoči obupancu/ki, kje lahko najde tvoje izpolnjene želje :P

    @K., nč ne verjet C.

    @M., nekaj je na teh glistah očitno! :P

    @V., saj vem, da bi ti tudi rada bila fotko model :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Moje izpolnjene želje? Hm, a lahko raje kje objavim seznam neizpolnjenih? :)

    OdgovoriIzbriši
  8. gliste v očeh zmagajo.
    to morjo bit res eni internetni debilkoti :P
    ampak maš pa ful mal keywordov povezanih z besedo seks... to se ponavadi najbolj išče... a lahko še enkrat napišem SEX, da boš imela naslednjič še boljše primerke ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. @C., poskusi! :) Mogoče jih bo kdo uslišal ...

    @J., LOL! Pr meni so očitno aktualni samo aseksualni moški :P Ti kar napiši še enx, da vidmo, če bo delovalo :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Da bi postala fotko model? Večje želje sploh nimam:P. Pa še tako kul se sliši:)).

    OdgovoriIzbriši
  11. @ GF.: Pa sej tvoj blog JE en (majhen) cirkus:P ...

    OdgovoriIzbriši
  12. Sam te iskane besede so včasih res prav legendarne. :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Kako sploh najdeš to, kar so iskali drugi? :) Se to beleži pri vsakem blogu? Ker jaz sem mojega nastavila tako, da ga preko googla sploh ne najdeš :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ups, sem zdaj pogledala na google in ga najde ... hmm, očitno nimam pojma o nastavitvah :) No, torej kako prideš do takšne analize iskanih pojmov? :)

    OdgovoriIzbriši
  15. halooo!! Zemlja kliče Glisto! Glista, javi se, Glista, javi se!!!

    OdgovoriIzbriši